voor scholieren en studenten

Ook voor de scholieren en studenten biedt B.Babble taalonderwijs aan. Dat kan voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan bijlessen ter voorbereiding op een toets, tentamen of presentatie. Tijdens deze bijlessen is er ook veel aandacht voor het goed plannen van je leerwerk.

Het communiceren in een vreemde taal vraagt om zelfvertrouwen. Daarom richt dit onderwijsaanbod zich op de uitbreiding van de woordenschat en het tekstbegrip. Daarmee kan de scholier of student zich beter verstaanbaar maken en tegelijkertijd zijn of haar gesprekspartner beter begrijpen. Bovendien groeit het aantal Engelstalige opleidingen. Voor studenten met internationale ambities is dit dan ook een mooi startpunt om de vaktaal in hun branche onder de knie te krijgen.

Tijdens dit leertraject is persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom biedt B.Babble individuele of duo lessen aan. Dat gebeurt te allen tijde in een veilige omgeving. Hier word je niet beoordeeld, maar juist ondersteund en op weg geholpen.

Er zijn momenteel maar een beperkt aantal bijlesplaatsen beschikbaar. Wees er op tijd bij om niet teleurgesteld te worden.

Ter voorbereiding op mijn afstudeerpresentatie voor mijn Engelstalige HBO studie heb ik meerdere individuele bijlessen Engels genomen. Ik ben zeer tevreden over de gerichte hulp die ik tijdens deze bijlessen heb gehad van Desiree. Mede door deze begeleiding heb ik mijn diploma binnen met een 8!

Sophie

Ik vind de Franse lessen super ze helpen je echt met Frans en mijn Frans is echt heel erg vooruit gegaan

Dana

Ik vind de Franse lessen super ze helpen je echt met Frans en mijn Frans is echt heel erg vooruit gegaan

Dana