Over ons

Sinds 2009 begeleidt Desirée Olthof kinderen, scholieren en volwassen die willen groeien in een tweede taal. Samen met haar docententeam biedt ze Engelse, Franse, Spaanse en Nederlandse lessen aan. De liefde voor talen en onderwijs zit er al er sinds jaar en dag in. Zo reist Desirée al haar hele leven de wereld over en wat onderwijs betreft heeft ze verschillende lerarenopleidingen genoten.

Inmiddels verzorgt B.Babble lessen op verschillende basisscholen. Terwijl de zakelijke en particuliere cursisten hun onderwijs volgen in de taalpraktijk aan de Paulusdonk of In Company. Met dit brede aanbod kan Desirée vanuit haar eigen visie onderwijs aanbieden. Zo volgen haar docenten niet één vaste methode. De lessen zijn namelijk samengesteld vanuit verschillende leerplannen. B.Babble levert maatwerk voor iedere school, leerling en cursist. Dat gecombineerd met persoonlijke aandacht en het tonen van betrokkenheid zorgt ervoor dat mensen meer zelfvertrouwen krijgen.

Bij B.Babble bouwen we een band op met onze cursisten. Zij staan op de eerste plaats en met dat in het achterhoofd richten we onze lessen ook in. Bij ons leren de mensen te ‘durven’. Dat is het startpunt. Vanuit daar is het zaak dat ze steeds meer durven te vertrouwen op hun kunde. Zoiets ontstaat door betrokkenheid te tonen en onze cursisten persoonlijke aandacht te geven. De lijfspreuk van B.Babble is dan ook: ‘begrijpen en begrepen worden’.