Over ons

Sinds 2009 begeleidt Desirée Olthof kinderen, scholieren en volwassen die willen groeien in een tweede taal. Samen met haar docententeam biedt ze Engelse, Franse en Nederlandse lessen aan. De liefde voor talen en onderwijs zit er al er sinds jaar en dag in. Zo reist Desirée al haar hele leven de wereld over en wat onderwijs betreft heeft ze verschillende lerarenopleidingen genoten.

Jarenlang heeft B.Babble lessen op verschillende basisscholen verzorgd. De laatste jaren kwamen er steeds meer vragen uit de zakelijke markt en heeft B.Babble een mooie vaste relatie met verschillende grote en kleinere bedrijven. Vanaf het eerste uur komen scholieren en particulieren voor bijlessen dan wel taalcursussen. Met dit brede aanbod kan Desirée vanuit haar eigen visie onderwijs aanbieden. Er wordt niet één vaste methode gevolgd. De lessen zijn namelijk samengesteld vanuit verschillende leerplannen. B.Babble levert maatwerk voor leerling en cursist, voor privé en zakelijk. Dat gecombineerd met persoonlijke aandacht en het tonen van betrokkenheid zorgt ervoor dat mensen meer zelfvertrouwen krijgen en de taal durven te gebruiken en zo uiteindelijk succesvoller op school en werk zijn.

Bij B.Babble bouwen we een band op met onze cursisten. Zij staan op de eerste plaats en met dat in het achterhoofd richten we onze lessen ook in. Bij ons leren de mensen te ‘durven’. Dat is het startpunt. Vanuit daar is het zaak dat ze steeds meer durven te vertrouwen op hun kunde. Zoiets ontstaat door betrokkenheid te tonen en onze cursisten persoonlijke aandacht te geven. De lijfspreuk van B.Babble is dan ook: ‘begrijpen en begrepen worden’.