voor volwassenen

Bij B.Babble ontvangen we ook volwassenen in onze taalpraktijk. In deze veilige leeromgeving helpen wij je bij het leren, opfrissen of verbeteren van jouw taalkennis. Met welk doel dan ook. Misschien vragen je werkzaamheden om verdieping. Of vind je het gewoon erg leuk om een vreemde taal te leren. Dat kan allemaal.

We horen vaak dat het ontbreekt aan de ‘durf’ om te communiceren in een vreemde taal. We vragen veel van onszelf én onze omgeving. Dat brengt een bepaalde druk met zich mee. Bij B.Babble ondersteunen we onze cursisten om meer op hun eigen kunde te vertrouwen. Zodat jij de volgende keer ontspannen het gesprek aangaat met een buitenlandse kennis. Of zet jij vastberaden de volgende stap in jouw (internationale) carrière.

Very professional courses, excellent knowledge and approach. The lessons are adapted to the knowledge of students and focused on results. Atmosphere created by Desiree is fantastic, friendly and professional I can certainly recommend B.Babble taalpraktijk !

Kasia Korus

Café Amigos

Hola! Bij Café Amigos ontvangen we iedereen met een voorliefde voor de Spaanse taal en haar cultuur. Maandelijks bouwen we onze taalpraktijk om tot een gezellige bodega. Meer weten?

Wij zijn vaste klanten bij de school B.Babble. Jaren hebben mijn dochter en ik bij B.Babble verschillende lessen gevolgd. Mijn dochter heeft bij Desirée 4 jaar Engels in een kindergroep geleerd. Ik heb een jaar bij Desirée NT 2 lessen gehad om mijn Nederlandse werk mails te verbeteren. Daarna heb ik 2 jaar Frans met veel plezier hier geleerd. Ik mis geen Café Amigos! Ik kan altijd van Desirée een professioneel advies over de tekstboeken en methodes krijgen. Desirée heeft zo veel materialen en altijd op de hoogte over de moderne methodes op het gebied van NT 2, Engels, Frans.

Yulia en Nicole