Bijles

Heb je moeite met het leren van woordjes, zinnen in het Engels, Frans of Nederlands?  Of heb je moeite met plannen, huiswerk en leerwerk?

De docenten van B.Babble helpen je bij Frans, Engels en Nederlands. Samen met jou kijken we hoe je het beste kunt leren en oefenen. We helpen je bij de verschillende vaardigheden; spreken, luisteren, lezen en schrijven. Daarbij nemen we de grammatica altijd mee in onze lessen. Je kunt bij ons privéles volgen of samen met een vriend / vriendin lessen volgen. Samen met de docent kijken we hoe en wanneer de lessen gegeven worden. Bij Nederlands ligt onze specialiteit bij de grammatica, zoals werkwoordspelling, zinsontleding, leesvaardigheid en tekstbegrip. 

 

 

 

Heb je vooral moeite met het plannen en maken van je huiswerk, misschien is dan de speciale cursus Leren 'leren' iets voor jou. Meer informatie vind je op de pagina Leren 'leren' van deze website. Heb je speciaal behoefte aan huiswerkbegeleiding dan kijken wij samen met jou hoe wij op maat iets voor je kunnen betekenen.


 

 

 

 

 

© 2014 - 2020 B.Babble talen in de praktijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel