Volwassenen

 

Cursus Engels, Frans, Spaans en Nt2.

Wilt u graag Engels, Frans, Spaans of Nederlands (Nt2) leren of juist ophalen en verbeteren? Vragen uw werkzaamheden om verdieping of wilt u niets liever dan heerlijk praten met uw kleinkinderen in het buitenland ?

B.Babble biedt u privéles en duoles aan. Alle lessen worden zoveel mogelijk op maat voor u gemaakt. De lessen zijn interactief en gevarieerd. Centraal staat altijd begrijpen en begrepen worden.

Wilt u nu met een aantal vriend(inn(en) samen les volgen dan kan dit ook. 

  

...

Privéles of duoles Engels, Frans, Nt2 & Spaans

U kunt op ieder moment starten met privéles. Wij geven eerst een kennismakingsles zodat u samen met de docent uw doelstelling nog beter kunt vaststellen. De kennismakingsles is gratis.  Bij Engels geven wij de nieuwe cursist ook een korte assessment om zo het niveau nog beter te bepalen. Iedere les duurt 60 minuten. In overleg met u bepalen wij dag, tijdstip en duur van de cursus.

 

                                                              

 

...

In company         

Het is mogelijk om voor Frans, Nt2 en Spaans in company lessen aan te vragen. Maximale groepsgrootte is 6. Voor Nt2 adviseren wij maximaal 3 cursisten. Graag leggen wij uw telefonisch of via de mail uit wat wij voor u kunnen betekenen.           

 

 

 

 

 

Bekijk hieronder de video's waarin cursisten, zakenrelaties vertellen en laten zien hoe de lessen eruit zien bij B.Babble.

 

 

© 2014 - 2020 B.Babble talen in de praktijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel