Kids


Kinderen van 4 jaar en ouder kunnen bij ons terecht voor cursussen Engels, Frans en Spaans, groepsles of privéles.


Groepsles (algemene informatie)

Op verschillende middagen worden groepslessen aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar gegeven.  Alle lessen duren 45 minuten en zijn zeer interactief. Centraal staat begrijpen en begrepen worden. Een groepje bestaat uit maximaal 8 kinderen van verschillende leeftijden. Daardoor werken wij altijd zeer gedifferentieerd, zodat alle kinderen op  hun eigen niveau de taal kunnen leren.  

Een cursusjaar heeft 34 lessen, wij factureren per 12 of 10 lessen. Volgt een cursist een heel cursusjaar les, dan krijgt hij aansluitend 2 bonuslessen.

De woensdagmiddagen zijn vooral gereserveerd voor de jongere leerlingen, v.a. 4 jaar.

Er kan in overleg bij een bestaand groepje gedurende het jaar worden ingestroomd, dit al naar gelang leeftijd en niveau.

...

Privéles

Privéles kan op ieder moment gestart worden. In overleg met u als ouder bepalen wij dag, tijdstip en duur van de cursus.

Privéles voor kinderen uit 1 gezin

Kinderen uit 1 gezin kunnen samen privéles krijgen. In overleg met u als ouder bepalen wij dag, tijdstip en duur van de cursus. Prijs op aanvraag.

 

 

 

...

 

 

Engels voor leerlingen van groep 8 'De Brug naar Brugklas'

Iedere donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur is er deze cursus. De leerlingen leren heel veel nieuwe woorden, er wordt heel veel gesproken, daarnaast leren ze de tegenwoordige tijd(en) en wordt er via spelletjes op een ontspannende manier Engels geleerd. Iedere jaar krijgen wij van ouders en oud-cursisten terug dat zij heel veel baat hebben gehad met deze cursus. Ze zijn vol zelfvertrouwen op de Middelbare school begonnen en hadden zelfs vaak een voorsprong op andere leerlingen. 

 

 

 

 

...

Cursus leren 'leren' voor leerlingen uit  groep 8 & de brugklas (leerlingen van de 2e klas zijn ook welkom)

Eind augustus / begin september kunnen leerlingen die net gestart zijn in de brugklas starten met de korte cursus leren 'leren'. Zie onze kalender voor de startdatum.

Speciaal voor leerlingen uit groep 8 komen wij in juni en juli met een korte cursus leren 'leren' ter voorbereiding op de middelbare school. De leerlingen gaan werken aan plannen, verschillende leerstof zoals leesteksten, woorden/ zinnen,  leren voor wiskunde etc.

Binnenkort meer info omtrent de data. 

Kosten; € 60,- We starten bij 3 leerlingen, maximaal 6 leerlingen. (speciaal voor leerlingen die net in de brugklas zijn begonnen.)

 

 

Aanmelden en opvragen van informatie kan via info@bbabble.nl

 

Bekijk het filmpje: B.Babble kinderen

 

 

© 2014 - 2020 B.Babble talen in de praktijk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel